Uttalanden om Power Plate

Professionella användare berättar:

“Jag har startat The Lifestyle Institute, där jag kommer att ha gymlokaler där Power Plate kommer att finnas. Jag tror väldigt mycket på Power Plate. Alla borde använda den, och om de bara får hälften av de resultat jag fick kommer deras liv att förändras!”

– Peter Nichol, squashvärldsmästare
“Power Plate® pro5 uppfyller våra krav på att vår träningsutrustning ska vara funktionell, men även så estetiskt tilltalande att spelarna uppmuntras att använda den. Den enkla hanteringen och användningen innebär att Manchester Uniteds spelare och medarbetare snabbt kan starta utrustningen och ändra vibrationernas frekvens och intensitet med ett minimum av instruktioner.”

– Rob Swire, huvudansvarig sjukgymnast, Manchester United Football Club
“Green Bay Packers rekommenderar verkligen användning av Power Plate-tekniken. Våra spelare har märkt fördelarna med maskinen under den första tidens användning. Jag och mina medarbetare rekommenderar att Power Plate används vid viktträning, som en del av uppvärmningen och avslappningen. I båda passen ingår ett antal statiska och dynamiska stretchingövningar som underlättar förberedelserna för träningspasset och påskyndar återhämtningsprocessen. Med hjälp av en sammanställning med nio rörelser kan spelarna utföra övningarna med ett fåtal eller inga ytterligare instruktioner. Spelarna är fokuserade och tar snabbt till sig metoden med att koncentrera sig på stabiliteten och samtidigt hålla balansen på den vibrerande plattan. Packers kommer att fortsätta med att hitta nya sätt att använda Power Plate-tekniken i sitt sökande efter de bästa tillgängliga träningsmetoderna i dag.”

-Rock Gullickson, tränare, Green Bay Packers
“Jag har kunnat se att Power Plate® är en utrustning som enkelt kan integreras i våra tränings- och preventionsprogram. Spelarna känner att de har nytta av den innan de tränar tyngdlyftning, och vi använder den i vårt preventions-/proprioceptionsarbete innan träningen.

– Rob Brinded, tränare och rehabiliteringsansvarig, Chelsea Football Club
“Power Plate har blivit ett viktigt redskap för träning och skadebehandling hos Chicago Bulls. Power Plate® har blivit ett mycket effektivt och populärt träningsredskap för våra spelare, och har givit imponerande resultat redan efter en kort period av användning – maskinen har ökat deras styrka, flexibilitet, ämnesomsättning och cirkulation. Alla våra spelare har nytta av att använda Power Plate – de blir snabbare och hoppar bättre, och får bättre balans och koordination. Dessutom har Power Plate visat sig bra för smärtlindring och för att påskynda återhämtningen efter skador. Kurt Heinrich är en stor Power Plate-förespråkare och säger: “även om man känner sig alldeles stel försvinner stelheten direkt när man stretchar på maskinen. Mer än så behöver knappast sägas. Chicago Bulls stödjer den här produkten helt och hållet, och vi har maskiner i båda våra lokaler på Berto Center och på United Center.”

– Eric Helland, tränare, NBA Chicago Bulls
“De positiva forskningsresultaten och stödet från idrottsutövare och tränare är en bekräftelse på att accelerationsträning är en viktig och fungerande träningsmetod. Vi har funnit att Power Plate är det absolut bästa sättet att genomföra effektiv accelerationsträning med hjälp av vibrationer. Power Plate är det enda rätta valet för elitidrottare eftersom företagets produkter arbetar i flera rörelseplan, innebär fördelar för alla idrottsutövare och gör det möjligt att utvecklas på ett säkert och naturligt sätt och öka sin kapacitet genom att tillföra ytterligare belastning. Vi använder en Power Plate-maskin i varje träningsenhet hos Athlete’s Performance, så att vi kan använda tekniken för alla typer av aktiviteter, från elitidrottsträning till medicinsk rehabilitering och behandling. Power Plates inriktning på utbildning, forskning, teknik och högkvalitativ kundservice är helt unik. Sätt dig in i hur det fungerar, så kommer också du att bli övertygad om att Power Plate är den bästa resursen för hjälpa dig att genomföra dina program och tillgodose träningsbehoven!”

-Mark Verstegen, grundare av Athlete’s Performance
Professionella golfanvändare berättar:

“Jag har märkt att Power Plate har ökat min styrka, uthållighet, rörlighet och allmänna koordination – allt detta är viktigt för framgång på golfbanan”, säger Mediate. “Utöver dessa fördelar kan Power Plate användas i förebyggande syfte, för att minska risken för de led- och ryggskador som är vanliga bland golfspelare. Power Plate är inte bara mitt främsta träningsredskap, utan är också perfekt för uppvärmning”, säger Mediate. “Jag behöver bara ungefär en och en halv minut på Power Plate innan jag börjar spela, så är jag helt uppvärmd och klar att börja.”

-Rocco Mediate, professionell golfspelare
“Sedan jag köpte min Power Plate-maskin har jag fått bättre balans, jag kan göra tjugo armhävningar i stället för bara en, och jag gjorde just fem birdies på en runda för första gången på fem år!”

-Billy Casper, professionell golfspelare
“Jag heter Mike Wilson och jag är Mike Weirs golftränare. Jag har sponsoravtal med TaylorMade – Adidas Golf, och var nyligen hos dem i Carlsbad i Kalifornien för att undervisa. Jag hade möjlighet att använda Power Plate två dagar i rad och blev helt förbluffad över resultaten. Min flexibilitet ökade så mycket att jag blev en helt ny golfspelare. Jag använde Power Plate till och från under ungefär en och en halv timme den andra dagen, och slog i väg bollar mellan passen. Varje gång koncentrerade jag mig på en ny muskelgrupp. I slutet av träningspasset var hela min kropp mycket flexibel. Min sving kändes helt fantastisk! Ni har fått en ny anhängare! Jag skulle mer än gärna vilja ha en maskin på klubben där jag undervisar i La Quinta.”

-Mike Wilson, professionell PGA-tränare
“När jag har gått arton hål på golfbanan brukar jag ha ont. Nyligen spelade jag hundra hål på en dag på ett välgörenhetsevenemang. Som förberedelse inför det tränade jag både morgon och kväll dagen innan och dagen då jag skulle spela, och dagen efter evenemanget satte jag mig på planet till Phoenix. Jag var visserligen trött dagen efter, men hade inte ont alls, och det efter att ha spelat ett golfmaraton hela dagen innan!”

-David Drinkwater, Tour Edge Golf
Kända användare berättar:
“Bandet måste vara i fysisk toppform för att klara dagliga resor och framträdanden varje kväll. Power Plate hjälper oss att må bra och att se bra ut. Det gjorde stor skillnad att ta med den på turnén.”

-Sting och The Police, professionella musiker
“Power Plate är ett snabbt och effektivt sätt att styrketräna, och jag använder gärna maskinen innan en golfrunda eftersom det hjälper mig att mjuka upp kroppen och öka flexibiliteten.”

-Clint Eastwood, skådespelare, regissör och producent
“Det jag gillar med Power Plate är att jag kan genomföra ett fullständigt träningsprogram hemma på mycket kort tid. Jag är mycket imponerad de möjligheter som maskinen ger att fokusera på vissa bestämda muskler och samtidigt öka flexibiliteten. Det känns verkligen bra. ”

-Hillary Swank, Oscarsbelönad skådespelerska
Vardagsanvändare berättar:
“Efter bara 13 träningspass har jag gått ned fem kilo i vikt. Men framför allt har jag fått en bättre livskvalitet eftersom jag nu besväras mindre av den ischias som jag har haft i många år.”

-Dorothy McCullen, Power Plate-användare
“Sedan jag fick MS har min balans påverkats mycket, men jag har inte ramlat alls sedan jag började använda Power Plate. Jag känner mig mycket stadigare på fötterna och säkrare på mig själv. På sjukhuset är de mycket nöjda med mina framsteg och tror att Power Plate bidrar till att aktivera nerverna runt mina muskler. Endorfinfrisättningen är enorm och jag mår verkligen bra.”

-Anne Hodder, MS-patient och Power Plate-användare
“PowerPlate har gjort ett fantastiskt intryck på våra medlemmar. Jag har fått reaktioner som: ‘wow’, ‘fantastiskt’, ‘otroligt’, ‘det känns som om jag har tränat hur mycket som helst efter bara tio minuter på maskinen’, ‘jag kommer definitivt att använda den här metoden eftersom jag avskyr att träna med vikter’ och ‘jag känner verkligen hur musklerna får arbeta’. Jag har aldrig sett något som tagits emot så positivt och entusiastiskt på ett gym.”

-Caroline D., gymansvarig, Runnymede Spa
“Vi har fått mycket positiv respons från våra användare. En av våra MS-patienter går enormt mycket bättre, med förbättrad balans och hållning. En annan användare med benskörhet genomgick just en benmaterialundersökning, och trots att hon bara hade tränat sporadiskt under tre månader ökade bentätheten för första gången trots att hon använt Actonel och Fosamax under flera år.”

-Donna F., sjukgymnast och Power Plate-användare
“Jag är 60 år, och jag hade ont i höfterna. Jag använde maskinen under fyra månader 15–30 minuter två eller tre gånger per vecka. Höftsmärtorna försvann nästan direkt. Jag är i mycket bättre form och jag har inte ont någonstans. Vid min årliga undersökning av bentätheten hade jag större bentillväxt än vad läkaren kunde förklara med tanke på de mediciner jag tog. Den enda förändringen för mig var Power Plate. Hon forskar själv om maskinen, och jag köpte en.”

-Harl A., 60 år gammal användare
“Min son Kyle föddes för sex år sedan. Förlossningen blev mycket svår, och Kyle blev fick ett antal verkligt svåra funktionshinder: CP, förståndshandikapp, överkänslighet mot allt … Genom åren har vi gjort allt vi kan för att hjälpa Kyle att göra så mycket han kan, genom mängder av terepeutiska behandlingar, läkare, specialister och mediciner … och allt med mycket små och långsamma resultat eller framsteg. I april 2005 hittade vi en ny läkare. Efter sju månader med den nya läkarens behandlingar skaffade hon Power Plate (omkring december) och sedan dess har det börjat hända saker. Hon började behandla honom med metoden mycket varsamt och gradvis, han fick sitta och stå i några veckor … och den 13 april 2006 gick han för första gången utan hjälp. Vi tror alla att det var Power Plate i kombination med läkarens behandlingar som fick underverket att ske.”

-Kate T., mamma till en sexårig funktionshindrad son
“Både innan, under och efter min graviditet hade jag ont i korsryggen och knäna. Efter mina första tio minuter på Power Plate kände jag hur ryggvärken försvann och hur det kändes bättre i knäna. Jag har ett heltidsjobb och man och barn, och Power Plate har fått mig att känna mig mer avslappnad och mindre trött så att jag kan ha trevligt med familjen också efter en späckad arbetsdag.”

-Annabelle S., 35 år och nybliven mamma
“Jag höll på att återhämta mig efter en ryggoperation och led av droppfot. Jag hade tränat mycket hos sjukgymnasten men hade fortfarande inte kunnat börja använda foten och benet sam vanligt igen. Jag provade Power Plate, och efter tre eller fyra pass med en tränare kan jag gå utan käpp! En benmaterialundersökning ett år senare visar också på tydliga förbättringar. Jag känner mig bättre än på åratal.”

-Vivian K., 72 år gammal användare
“Hos våra patienter ser vi större och snabbare förbättringar av styrka, balans, uthållighet och förmågan att stå och gå vid användning av Power Plate”.

-Dr. Terrence Braden, specialist på medicin och rehabilitering, HealthSouth, Jonesboro AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *