TEI System

Kroppsbehandlingar med TEI System

TEI System är en helt ny generation inom elektronisk muskelstimulering som bygger på en ny, revolutionerande teknologi som reducerar både vikt och fett, lindrar muskelsmärtor och bekämpar celluliter. TEI Systemet transporterar även bort avfallsämnen och vätskeanhopningar i kroppen. Det är ett sensationellt system bestående av en kombination av muskelstimulering och infraröd värme som går 4 cm ner i huden.
Det är därför TEI Systemet ger helt andra resultat än dom traditionella systemen som finns på marknaden idag. När man kombinerar värmeterapi medmuskelstimulering, ökar effekten och det uppnås
snabbare resultat.

TEI System har följande 21 effektiva program:

Apelsinhud
Fettaktiga celluliter
Uppstramning
Vattendrivande
Efter födsel
Figurforming
Muskeltoning
Avslappnande
Ödematiska celluliter
Intensiv uppstramning
Fettdränage
Bröstträning
Muskelavslappnande
Lokala fettansamlingar
Fettansamlingar
Cirkulationsproblem
Ökad förbränning
Passiv muskelträning
Sekvens muskelträning
Avslappning av ansträngd muskulatur

Elektroterapi är effektivt för:

Uppstramning av muskelvävnad.
Forma kroppen.
Förbränna fett.
Lindra smärta
Ge avslappning etc.
Värmebehandlingen är effektiv för:

Värmer upp musklerna, vilket ger bättre effekt på stimuleringen.
Ger ökad förbränning som ger en slimmande effekt.
Ger ökad blod och lymfcirkulation.
Därmed förs näringsämnen och syre snabbare ut i cellerna i kroppen,
Och avfallsämnen transporteras bort snabbare.
Förbättrar effekten av muskelstimuleringen av celluliter.
Kombinationen med infraröd värme gör underverk.
Behandlingen går långt mycket djupare än annan muskelstimulering.
Ger en avslappnande effekt på hela kroppen.
Värmeterapi
Värmeterapi är effektivt till att reducera vikt, fetma, och celulit problem. Det har också en positiv effekt på huden, cirkulation, metabolism, etc. Utöver det så har det en smärtlindrande, anti-spastisk och antibakteriell värkning (som feber). Reducerar arteriell stelhet. Det ger som sagt också en bättre upptagning av syre och näringsämnen till muskler och celler, som medför till en bättre dränering av avfallsämnen samt vätska. Ökar reparationen av muskler. Fysisk, mental och emotionellt avslappande. Värmen förbereder musklerna på muskelstimulationen och öka effekten av stimulationen. Gör också att behandlingen går djupare in i vävnaden och uppnår en mera komplett och förbättrad muskelsammandragning. Har en «fettsmältande» effekt därför att värmen går ner till 4 cm djupt in i fettvävnaden. Värmen gör också, att kroppen inte blir så snabbt trött som vid vanlig träning, då den tillåter musklerna att arbeta mera jämnt och därför mera effektivt. Detta medför en bättre muskeltonus och en stramare kropp. Värmeterapi ökar kroppens metabolism, förbränning. Detta medför att kroppen bryter ned fettcellerna och dränerar ut dem. Avslappande effekt på nervändorna gör behandlingen mera behaglig än vid elektrostimulering utan värme. Förbränningen stiger upp till 13% pr ökad grad temperatur. Detta fortsätter tills man når 45 grader. TEI Systemet har en rad olika möjligheter att behandla mera effektivt.

Fetma:
Det smyger sig lätt på några extra kilon på i en stressad tilvaro. TEI Systemet kan både smälta fettcellerna och öka förbränningen i kroppen.

Avfallsämnen och vätskeanhopningar i kroppen:
TEI Systemet ökar blod och lymfcirkulationen och får avfallsämnena att försvinna på ett effektivt sätt. Den ökade cirkulation reducerar överflödig vätska i kroppen betydligt.

Muskelvärk:
Muskelvärk kan handla om många olika saker. Det kan också vara värk i form av gikt och fibromyalgi. TEI Systemet har olika smärtlindrande program som ger välbefinnande och lindrar värk.

Systemet har t.ex möjlighet att behandla Celluliter/Apelsinhud:
Det finns 3 slags olika typer av celluliter. Varje typ behandlas med ett separat program. Kombinationen av infraröd värme och muskelstimulation är helt unik och en mycket effektiv behandlingsform

Figurformning/En fastare kropp:
Det tar tid och kräver hårt arbete att få kroppen tränad på rätt sätt. Med TEI Systemet ´s muskelstimultion kan du på 45 minuter uppnå samma resultat som vid 6 timmars styrketräning. Här kan du uppnå djupgående resultat med problemområden t.ex vid bristningar och slapp hud. Både födslar, bantning och ett stillasittande liv kan påverka hudens elasticitet. Med TEI Systemet stimuleras tillförseln av syre och vitaminer så att huden får sin elasticitet tillbaka.

Elektroderna är utformade som stora rörliga elektrodplattor:
Varje elektrodplatta täcker alla muskler i en kroppsdel. Den är utformad till att passa perfekt till varje del av kroppen så att ett perfekt resultat kan uppnås på kortast tid. Utifrån en proffesionell utredning och rådgivning sammansätter vi precis den behandling som gör det möjligt för dig att uppnå dina mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *