Restylane

Botox är ett läkemedel som endast bör injiceras av specialist utbildad läkare.

Det kan hjälpa mot

RYNKOR

Att släta ut veck och rynkor genom att tillföra volym kan förändra utseendet på ett fantastiskt sätt. Med RESTYLANE kan ansiktet få nytt liv utan främmande material.

Vid behandling av rynkor och veck injiceras RESTYLANE i huden i små mängder med en mycket fin nål. Den injicerade gelen skapar naturlig volym under rynkan, som lyfts upp och jämnas ut. Resultatet kan ses omedelbart. Det är enkelt och säkert att behandla rynkor med RESTYLANE och behandlingen lämnar inga ärr eller andra spår i ansiktet.

FINA RYNKOR
Restylane är en behandling med en speciell spruta som ger samma mängd gel per mikroinjektion.

Huden behandlas med ett stort antal mikroinjektioner som ger huden ett lyft vilket minskar fina rynkor, slätar ut och ökar hudens elasticitet.

Det är idealiskt för vissa svårbehandlade områden som t.ex. ovansidan av händerna, halsen, urringningen och ansiktet.

LÄPPAR
Många människor har en önskan om en fylligare och mer framträdande mun högt upp på sin önskelista. Med RESTYLANE får du en mer framträdande mun och fylligare läppar med material som finns naturligt i kroppen.

Restylane läppskulptering kan utföras i två steg, volym och konturering. RESTYLANE injiceras på insidan av över- och/eller underläppen för att skapa en mer framträdande mun och fylligare läppar. Behandlingen kombineras ofta med en injektion längs läppkanten för att markera läppkonturen. En tydligare kontur ger ett yngre och mer attraktivt utseende. Det förhindrar också att läppstiftet “blöder” in i de tunna linjer som omger läpparna. Linjerna som går upp mot näsan (philtrum) kan göras mer framträdande med en restylane gelinjektion. Oftast används en kombination av dessa behandlingar för att nå optimalt resultat.

Varje läppförstoring är unik och även hur mycket retylane som behövs injiceras vid läppforstoring. Vi gör en läppforstoring så att läpparna ser naturliga ut. Tiden för en läppförstoring är cirka 30 minuter.

ANSIKTE
Restylane SubQ är avsedd för att skulptera och forma
ansiktskonturerna, t ex göra kinder eller haka mer markerade
genom att tillföra ökad volym i ansiktsvävnaden. SubQ injiceras i huden och djupa veck korrigeras, huden lyfts upp från kinder och haka vilket ger att ansiktets konturer får en helt ny form.

Många människor vill ha en något fylligare form på sin haka. Lite extra volym kan göra en enorm skillnad och ge ditt ansikte en fylligare form eller ett mer framträdande utseende. Eller du kanske vill ha en rundare, mer sensuell linje längs med kinderna för att ta fram ditt ungdomliga yttre?

Hyaluronsyra är ett kropps eget material, binder vatten i huden vilket lyfter och ger ny fasthet samt bevarar hudens elasticitet och ungdomliga konturer.

Efter restylane injektion i huden binder gelen vattnet och finns i allmänhet kvar i flera månader. Eftersom NASHA (non animal stabilized hyalyronic acid) har ett icke animaliskt ursprung, finns ingen risk att sjukdomar överförs eller att allergiska reaktioner framkallas hos Restylanepatienter som är känsliga mot vanliga läkemedel som nötkött, kyckling eller ägg.

Restylane för korrigering av rynkor och läppförstoring.
Restylane Fine Lines för korrigering av tunna, ytliga linjer, t ex runt ögon och mun, linjer i panna och skrattrynkor.
Perlane för formning av ansiktskonturer, t ex kinder och haka, för korrigering av djupa veck och för läppförstoring.

Hur ser jag ut efter behandlingen?
Rynkor och veck fylls omedelbart men det kan vara svullnad för några timmer och blåmärke kan uppstå några dagar. Läppar svullnar normalt upp cirka 2 dagar. Om du undviker anti-inflamatorisk medecin, grönt te och vitamin E för upp till 2 veckor innan behandlingen minskar det risken för blåmärken.

När behöver jag fylla på behandlingen?
Produkterna blir kvar mellan 4 till 10 månader, men de flesta patienter bruckar göra “touch-up” efter cirka 6 månader eller när det behövs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *