Quintinha Spa

Det mysiga Quintinha de São João hotellet i utkanten av Madeiras huvudstad Funchal erbjuder 34 rum och nio sviter liksom bijoux Quintinha Spa inom sina subtropiska trädgårdar.
Ett väletablerat familjeföretag som detta klassiskt designade hotell är byggt i grunderna för en gammal stil som en Madeira herrgård.

Olika säsonger har de olika åldersgrupper av gäster som kommer att bo här. På vintern är det äldre kunder kommer att njuta av deras vacker klimat och natur. De gillar också att njuta av deras wellnessaktiviteter och spabehandlingar. Undangömt i hotellets trädgård finns den oansenliga Quintinha Spa som är placerad intill till hotellets utomhuspool minimalistisk och diskret i den omgivande trädgården som är full av tropiska blommor och mogna träd.

Förbi den blygsamma receptionen finns en enda korridor med åtkomst till tre behandlingsrum (en större för par behandlingar) ett relaxrum och en liten, välutrustade termisk zon inklusive en bubbelpool, Vichy dusch, en tropisk dusch, bastu och hamam. I anslutning till spat är hotellets välutrustade gym.

De öppnade sitt spa 2009 och den var avsedd att helt fokusera på avkoppling och ge gästerna maximal kontakt med den omgivande naturen. Det är avsiktligt öppna trädgårdar för att ge ljus och luft att att få gästerna att njuta.

Quintinha Spa erbjuder en premiemeny med Darphin spabehandlingar samt ett urval av behandlingar som syftar till att leverera helhetsfördelarna med utvalda Maderianprodukter. Deras lokala Sockerrör, Honung och Muscovado Sugar Wrap behandling kombinerar peeling och fuktgivande egenskaper hos biologiska Muscovadofarinsocker med mandelolja och sockerrör
honung. Denna cocktail av aromatiska och terapeutiska egenskaper är ett utmärkt sätt att avgifta systemet.

En 60-årig idag är skiljer sig mycket från en 60-årig tio för flera år sedan. Idag är deras gäster aktiva och verkligen mycket mer fokuserade på deras hälsa och välbefinnande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *