MINDRE RYNKOR OCH STRAMARE HUD MED RF-BEHANDLING

RF står för ”radiofrekvent behandling” och är en väl beprövad behandlingsteknik för att uppnå fastare och stramare hud. Den är erkänd för att minska uppkomsten av celluliter och sedan lång tid en känd behandlingsmetod för att på ett effektivt sätt uppnå en fastare och stramare hud. RF-behandling är också en behandling för att reducera fett och det fungerar på hela kroppen men används främst för ansiktet.

BEHANDLINGSOMRÅDEN

  • Reducering av rynkor
  • Uppstramning av hud
  • Bättre ansiktskonturer
  • Förbättra lyster/färg/utstrålning
  • Bättre kroppskonturer

SÅ HÄR FUNGERAR RF-BEHANDLING
RF använder radiofrekvenser för att värma upp främst läderhuden (dermis) till 45 grader. Temperaturnivån upprätthålls på behandlingsområdet i intervaller som leder till nedbrytning av fettvävnad men som inte påverkar hudcellerna som lämnas intakta på grund av den samtidiga kylningen av huden. Det upplösta fettet tar sedan kroppens lymfatiska system hand om. Uppvärmningsprocessen stimulerar bildandet av ny kollagen som i sin tur bidrar till att elastinstrådarna återknyts och bidrar till hudens elastisitet.

ANTAL BEHANDLINGAR FÖR RESULTAT?
Även om en del patienter har rapporterat förbättringar redan efter en eller två behandlingar är det normalt för patienter att få mellan fyra och sex behandlingar för att uppnå optimalt resultat.

RF skall utföras med 2-3 veckors mellanrum och skall inte betraktas som ett viktminskningsprogram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *