Massagebehandlingar

AROMAMASSAGE

– Lugnande
– Avstressande

En lätt och långsam massage som fokuserar på ett totalt välbefinnande för både kroppen & själen. Vi väljer tillsammans ut eteriska oljor med egenskaper som passar just dig och dina behov. Avslutas med ansiktspressur och skalp- massage. Löser upp spänningar, eliminerar gifter och fyller kroppen med ny energi. Extra bra för dig som stressar mycket och behöver avkoppling.

90 min: 850:-
RYGGMASSAGE

Svensk klassisk massage som syftar till ökad blodgenomströmning och avslappning av muskulösa spänningar. ( Ej gravida upp till v. 12 )

30 min: 400:-
CHOCOLATE MASSAGE

– Mjuk massage
– Cirkulationsökande
– Avslappnande
– Stimulerande & uppiggande

Massage med en ljuvligt doftande chokladolja. Innehåller kakao som har antioxidanta egenskaper och stimulerar produktionen av endorfiner. En skön stund av lycka för chokladälskare.

60 min: 680:-
HOT STONE MASSAGE

– Reducerar muskelspänningar
– Värmande & avslappnande
– Cirkulationsökande

Massage med varma lavastenar och aromaoljor. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Stenarna blir en förlängning av terapeutens händer. Hot stone massage ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.

45 min – Halvkropp: 600:-
75 min – Helkropp: 850:-

 

Kontakta oss per mail till bokning (snabela) stockholmstrand.se för bokning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *