Divine Spa, The Vine

Avkoppling, föryngring och vin är alla på menyn på Madeiras berömda boutiquedesignhotell The Vine i hjärtat av det historiska Funchal. En hyllning till design och till Madeiras
berömda vingårdar.

Med över fyra våningar är dess lugn och moderna interiörer skapad av en lokal designer Nini Andrade Silva som får oss att reflektera öns vinstockar hela säsongen med accenter som åberopar Madeiras jord, stenar, regn, solsken och skuggor. Divine Spa är skickligt indelad i tre viktiga områden för att maximera känslan inklusive en spännande Thermal Garden våtzon och avkopplingsområde och fem behandlingsrum.

Hotellets eleganta och moderna spa erbjuder en mycket speciell spaupplevelse för gästerna vid deras återkomst från att utforska staden eller skönheten dessa öar. Spat som öppnades 2008 följer hotellets vinkoncept. Detta återspeglas i inredning och även på deras vinoterapimeny.
Divine Spas TheraVine vinoterapi har sitt ursprung i de berömda vingårdarna och erbjuder aktiva ingredienser genom användning av druvjuice extrakt, alger och olja såväl som vinstockar bladextrakt. Dom erbjuder en heltäckande och unik meny. Deras lyxiga ansiktsbehandling, kroppsbehandling och badritualer använda professionella produkter som har utmärkta antioxidanter och antiåldrande egenskaper. Dessutom har deras spameny varit specifikt utformad för att uppmuntra en uppskattning av Madeiras vinkultur. Madeiravinterapi är en teknik som används alltmer tack vare extrakt av Vitis viniferadruvan. Till exempel använder de druvfrön urlakade som en biprodukt av Madeiravinsproduktionen för att uppnå djup peeling när de blandas tillsammans med lokalt lavendel, honung, apelsin, choklad och naturligtvis Madeiravin. Tillsammans ger dessa ingredienser en främjande avslappning och föryngring som djupt återfuktar huden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *