DETOX MED IR BASTU

FÖRBRÄNN KALORIER MED IR BASTU
Kulturer i hela världen har i tusentals år använt värme för ökad vitalitet, läkning och bättre hälsa. Varje kultur har utvecklat sina egna versioner av terapeutiska basturum. Den senaste teknologin är Infraröd bastu som är speciellt utformad för att skapa en djup, genomträngande värme vilket resulterar i att ämnesomsättningen ökar dramatiskt vilket genererar kraftig svettning i kroppen.

Infrarött ljus är ett begränsat spektra av ljusenergi från solen, men på grund av dess längre våglängder kan den inte ses av mänskliga ögon som man kan med t.ex. ultravioletta strålar. En människa kan absorbera dessa strålar på grund av den genomträngande förmågan de har i huden. När strålarna går in genom huden till vävnader, omvandlas de från ljusenergi till värmeenergi i kroppen. Genom denna effekt kan vävnadslager expandera som i sin tur bidrar till en bättre blodcirkulation och värmen som produceras hjälper kroppen att bli fri från gifter och metaboliskt avfall genom svettning.

Det som är bra med infraröd bastu är att svettningen som utsöndras blir en naturligt detoxmetod. När vi svettas rensas kroppen från kemikalier eller gifter som går ut genom våra porer och ut ur vår kropp. Detta är den i särklass snabbaste sättet att bli av med gifter ur kroppen.

INFRARÖD BASTU FÖRBÄTTRAR IMMUNFÖRSVARET
En artificiell feber genereras av infrastrålar i en infraröd bastu vilket kraftigt förbättrar kroppens immunförsvar.

INFRARÖD BASTU FÖRBÄTTRAR HJÄRT-OCH KÄRLVERKSAMHETEN.
Hjärtfrekvens och blodcirkulation ökar genom användning av infraröd bastu. Eftersom blodet uppmuntras att flöda runt i kroppen innebär detta en större omsättning av syre och det ökar blodflödet utan att få de negativa effekterna av ökat blodtryck. Detta innebär att infraröd bastu också kan vara säkrare för dem med hjärtbesvär jämfört med för heta bastubad med ånga och stenar som personer med hjärtbesvär rekommenderas att undvika. Rådgör med din läkare om du ha hjärtproblem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *