Bästa tipsen för hyn

Jag säger bara AVOKADO! Jag tror att mycket handlar om vad vi tillför vår hy inifrån. Tar vi inte hand om vår kropp och ger den bra näring så spelar det ingen roll hur mycket pengar vi lägger på hudkräm. Oftast i perioder av dålig hy så är det symtom på något tex. stress, för mycket socker osv.

Jag använder uteslutande Maria Åkerman, en ekologisk hudvårdserie som känns väldigt bra. Den är också prisvärd! Men sanningen är den att jag bryr mig lika mycket om min hy i ansiktet som jag bryr mig om mina fötter. Jag tar inte hand om den och ändå har jag fin hy. Jag använder inte heller smink mer än någon gång i månaden. Ungefär där jag är i livet just nu. Mjukisbyxor och kläder på barnen och sen går vi ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *